zondag 15 juni 2014

Sally Hansen | Hot Red

Ik ben helemaal gek op rode nagellak. Ik vind dat iedereen wel een rode nagellak in haar stash moet hebben. Want tsja.. rode nagellak past gewoon echt overal bij. Het is chique en tegelijkertijd vrouwelijk. Daarom laat ik jullie vandaag mijn favoriete rode nagellak zien. 

Mijn favoriete rode nagellak is van Sally Hansen en hij heet Hot Red. Het is een mooie diepe rode kleur. En hij past echt werkelijk overal bij. Ik vind het vooral leuk om hem te dragen als ik zwarte kleding draag, want dan valt hij lekker op! 
De nagellak dekt  heel erg goed. Hij dekt vrijwel in één laagje. Al draag ik hem met twee laagjes, omdat ik dat zelf wat mooier vind. Ook droogt hij echt super snel. Dit duurt ongeveer 5 tot hooguit 10 minuten! De nagellak blijft wel voor dagen zitten. Meestal zelf haal ik nagellak er snel af (binnen 2 dagen), maar deze kan wel tot 5 dagen mooi op je nagels zitten.
Het enige waar ik nu last van heb, is dat de nagellak een beetje stroperig begin te worden en ik heb hem past één jaar. Dus dat vind ik wel balen, maar misschien komt dat ook omdat ik hem heel vaak draag!  


2 opmerkingen: